Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

اخذ ویزای تحصیلی

دی ۸, ۱۳۹۰BY Admin

Rate this post

اخذ ویزای تحصیلی

اخذ ویزای تحصیلی از دانشگاههای اروپایی و امریکایی یکی از روشهای دریافت اقامت میباشد. وما زمینه دریافت اقامت و ویزای شما را از این طریق فراهم مینماییم.

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

کشورهای زیر توسط ما انجام پذیر میباشد

کانادا و امریکا

اغلب کشورهای اروپایی : المان مجارستان انگلیس دانمارک اسلواکی چک اتریش اسلوونی سوید اسپانیا قبرس نروژ و ……

با توجه به شرایط خاص هر کشور و گستردگی شرایط و ضوابط لازم است برای اگاهی از شرایط و مشاوره با تعیین وقت قبلی هماهنگ فرمایید.تا از مشاوره کارشناسان ما استفاده فرمایید.

 

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸ —

– ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

 

اقامت تحصیلی فرانسه

اقامت تحصیلی فرانسه برای اقامت تحصیلی شما باید:
• نامه پذیرش از یک دانشگاه در فرانسه، دانشکده تحصیلات تکمیلی و یا مدرسه آموزش حرفه ای داشته باشید.
• منبع درآمد کافی برای امرار معاش، پوشش مراقبت های سلامت، هزینه های زندگی و تحصیل داشته باشید.
مهاجرت برای مدل های فشن
اتباع خارجی که برنامه دارند در فرانسه به عنوان مدل فشن فعالیت کنند باید مجوز کار از مقامات فرانسوی تایید شده توسط بخش محلی وزارت کار فرانسه را داشته باشند.
شهروندی (تبعیت)
در اینجا به بررسی برخی از شرایطی که شما باید به منظور تبدیل شدن به یک شهروند فرانسوی داشته باشید آمده است:
حداقل به مدت ۵ سال (قبل از درخواست اقامت دائم) در فرانسه زندگی کرده باشید. برای سرمایه گذاران این مدت دو سال قبل از ارائه درخواست است؛
• دانش رضایت بخشی از زبان فرانسه داشته باشید؛
• گواهی پلیس ارائه دهید؛
• به خوبی در جامعه فرانسه ادغام شوید؛
• فعالیتی را که در ابتدا به شما اجازه ورود به فرانسه را داده بود ادامه داده باشید.

اقامت تحصیلی فرانسه

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید