اخذ پاسپورت دوم

اخذ پاسپورت دوم و شهروندی

اخد پاسپورت دوم ازجمله راههای مهاجرتی است که همواره متقاضیانی در سراسر دنیا دارد که تمایل دارند پاسپورت کشوری دیگر را اخذ کنند. متقاضیان معمولا دلایل شخصی قانع کنندهای برای این تصمیم دارند، حتی به وفور دیده شده که افراد با پاسپورت امریکایی نیز تمایل به دریافت پاسپورت دوم دارند! با بررسی بیشتر متوجه خواهید شد که این افراد به دلیل مسائل مالیاتی است که تمایل به اخذ پاسپورت دوم و شهروندی کشور دیگری را دارند و بدین ترتیب میتوانند مالیات کمتری را در ارتباط با فعالیتهای تجاری خود پرداخت نمایند.
گروه دیگری از متقاضیان نیز به نسبت قدرت و ارزشمند بودن پاسپورت دوم درخواستی خود، امکان سفرهای بیشتری (بدون ویزا ) به تعداد کشورهای بیشتری خواهند داشت و این انگیزه کافی برای اخذ پاسپورت دوم را به آنها میدهد.
بنابراین متقاضی میبایست دقیقا بداند که به چه منظور میخواهد پاسپورت دوم را دریافت نماید و آیا با هزینههایی که صرف این کار مینماید این تصمیم برای خود و خانواده اش مفید خواهد بود یا خیر ؟
لازم بذکر است که افرادی که به دلیل مسائل مالیاتی اقدام به دریافت پاسپورت دوم نمودهاند میتواند با گشایش اعتبار تجارتشان را فعال نموده و در بانکهای بین المللی (بدون محدودیتهایی تحمیلی به شهروندان و تجار ایرانی) شماره حساب بانکی داشته باشند و از این طریق به مقاصد تجاری خود دست یابند و تجارتشان را رونق دهند.
در حال حاضر موسسه حقوقی آفتاب اران مهر با داشتن تیم قوی از وکلا و مشاوران خود در سراسر دنیا امکان اخذ قطعی پاسپورت دوم کشورهای ذیل را دارا می باشد:
کشورهای حوزه کارائیب از جمله: سنت کیتس، سنت لوسیا، پورتوریکو، دومینیکا، پاناما، بلیز
کشورهای امریکای لاتین از جمله: مکزیک، گواتمالا، اوروگوئه
کشور ترکیه
لازم بذکر است اخذ پاسپورت کشورهای مذکور به دو روش ذیل امکان پذیر میباشد:
اهدا سرمایه نقدی به دولت کشور مطبوع
سرمایه گذاری در املاک آن کشور
لذا با توجه به مفصل بودن قوانین بینالمللی و شرایط منحصر به فرد هر یک از متقاضیان و کشور مورد نظر ایشان، برگزاری جلسه مشاوره خصوصی برای هر یک از متقاضیان محترم را توصیه مینماییم تا با در نظر گرفتن تمام جوانب، قوانین حاکم و شرایط و بودجه تخصیصی متقاضی، بهترین گزینه ممکن و خدمات را به هموطنان عزیزمان ارائه نماییم. برای تعیین وقت مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

خلاصه ای از شرایط برخی کشورها:

دومینیکا

دومینیکا کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب است. این کشور به دلیل اجازه‌ی دسترسی به ۱۱۰ کشور بدون نیاز به ویزا برای افراد زیادی، جذاب است. برای اخذ اقامت این کشور دو راه پیش روی علاقه‌مندان خواهد بود، پرداخت ۱۰۰ هزار دلار برای یک متقاضی یا ۲۰۰ هزار دلار برای یک خانواده ۴ نفره به صندوق ملی اصلاحات و یا سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات که سرمایه در آن باید حداقل ۲۰۰ هزار دلار باشد.

سنت لوسیا

سه راه برای اخذ اقامت سنت لوسیا وجود دارد:

پرداخت دست‌کم۱۰۰ هزار دلار به حساب صندوق ملی اقتصادی سنت لوسیا
سرمایه‌گذاری حداقل ۳۰۰ هزار دلار در توسعه املاک و مستغلات
سرمایه‌گذاری ۳/۵ میلیون دلار در یکی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری از پیش تعیین شده

لتونی

لتونی یکی از همسایگان روسیه است. برای کسب اقامت این کشور در ابتدا بهتر است بدانید که باید حداقل ۲۸۶ هزار یورو به مدت پنج سال در یک موسسه اعتباری سرمایه گذاری کنید. همچنین برای سرمایه گذاری در سهام، شهروند خارجی باید حداقل ۳۶ هزار یورو سرمایه گذاری کند و در سال بعد حداقل ۲۸۶۰۰ یورو (۹۶۲۵ پوند) پرداخت نماید. بعد از این موارد می‌توانید پس از ۵ سال درخواست اقامت بدهید. در واقع زمانی که افراد بخواهند تابعیت دوم بگیرند، باید آزمون زبان بدهند و یادگیری زبان لاتویایی برای بزرگسالان، بسیار دشوار و می‌توان گفت غیر ممکن می‌باشد. هیچ‌کس نمی‌تواند این کار را انجام دهد و آن‌ها این مسئله را می‌دانند، به این ترتیب مسئولان می‌دانند که هیچ‌کس هرگز شهروند نخواهد شد.

مالت

به سه روش می‌توان در مالت سرمایه‌گذاری کرده و به اقامت آن دست یافت. اولین راه مشارکت غیرقابل استرداد حداقل ۶۵۰ هزار یورویی در صندوق ملی توسعه و امور اجتماعی کشور است. راه دوم سرمایه‌گذاری دست‌کم ۳۵۰ هزار یورو در ملک یا قرارداد اجاره ملک به ارزش حداقل ۱۶۰ هزار یورو به مدت ۵ سال و راه سوم خرید ۱۵۰ هزار یورو از سهام دولتی به مدت ۵ سال است.

یونان

برای دریافت اقامت یونان، باید دست‌کم ۲۵۰ هزار یورو معادل ۳۰۱۲۹۱ پوند سرمایه‌گذاری کنید که این رقم ارزان‌ترین برنامه دریافت اقامت در سراسر اروپا به حساب می‌آید.

ویزای طلایی پرتغال

می‌توان گفت که برنامه‌ی ویزای طلایی پرتغال، برای سرمایه‌گذاران غیراروپایی سریع‌ترین روش رسیدن به مجوز اقامت معتبر است. این نوع ویزا در ابتدا یک سال اعتبار دارد و سپس در فواصل زمانی دو ساله تا دو بار قابل تمدید خواهد بود. علاقه‌مندان و خانواده‌های آن‌ها می‌توانند با درخواست برای شهروندی در پرتغال، پس از شش سال اقامت دائم، پاسپورت دوم پرتغالی دریافت کنند. انتخاب این افراد یکی از موارد زیر است:

مشارکت ۵۰۰ هزار یورویی در یک صندوق که در کسب و کارهای کوچک و متوسط سرمایه‌گذاری می‌کند یا داشتن املاک و مستغلات با ارزش حداقل ۳۵۰ هزار یورو و یا ایجاد حداقل ۱۰ شغل در پرتغال.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

۱- دولت استرالیا به شهروندان خارجی که ۴.۷ میلیون دلار به عنوان سرمایه گذاری خارجی در بانک های این کشور بگذارند، ویزای اقامت می دهد.

۲- ایالات متحده آمریکا در چارچوب ویزای سرمایه گذاری ” EB5 ” به هر شهروند خارجی که دستکم ۵۰۰ هزار دلار – این رقم از سال جاری میلادی به بالای ۱ میلیون دلار رسیده – در بانک های این کشور سپرده گذاری کرده و ۱۰ فرصت شغلی برای شهروندان آمریکایی ایجاد کند ویزای اقامت در آمریکا (گرین کارت) می دهد. در صورت ۵ سال اقامت دایم در آمریکا ، فرد سرمایه گذار می تواند پاسپورت آمریکایی بگیرد.

از سال ۱۹۹۰ بدین سو بیش از ۶.۸ میلیارد دلار سرمایه خارجی به این شکل جذب اقتصاد آمریکا شده و بیش از ۲۹ هزار نفر از این طریق ویزای اقامت در آمریکا گرفته اند. در چارچوب این طرح هر ساله تنها به ۱۰ هزار شهروند خارجی ویزای اقامت صادر می شود.

۳- در هنگ کنگ با سرمایه گذاری ۱ میلیون و ۲۶۰ هزار دلاری می شود تابعیت گرفت و پاسپورت هنگ کنگی دریافت کرد.

۴- کشور کوچک مالت – عضو اتحادیه اروپا- پس از اعتراض های اتحادیه اروپا ، قیمت را بالا برد. این کشور با دریافت ۱ میلیون و ۱۵۰ هزار یورو – پیشتر ۶۵۰ هزار یورو بود- و یک سال اقامت در این کشور به سرمایه گذاران خارجی تابعیت و پاسپورت مالت می دهد.

۵- کشور پرتغال به هر خارجی که ملکی به ارزش ۵۰۰ هزار یورو و یا سرمایه گذاری ۱ میلیون یورویی – نقدی – در بانک های این کشور کند ، تابعیت می دهد.

۶- در نیوزیلند باید بین ۱ تا ۷ میلیون دلار خرج کرد تا تابعیت این کشور را گرفت.

۷- قبرس – دولت نیکوزیا که عضو اتحادیه اروپاست – ۳ میلیون یورو برای اعطای تابعیت طلب می کند.

۸- در جمهوری دومینیکن در آمریکای مرکزی در ازای سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار دلاری ، می توان پاسپورت و حق شهروندی گرفت.

۹- در بریتانیا باید ۱ میلیون پوند را به مدت ۵ سال در بانکی گذاشت ، تا از دولت لندن پاسپورت و حق شهروندی طلب کرد.

۱۰- مقدونیه در ازای سرمایه گذاری ۴۰۰ هزار یورویی و ایجاد اشتغال برای ۱۰ شهروندش، به سرمایه گذاران خارجی پاسپورت و تابعیت خود را می دهد.

۱۱- در بلغارستان سرمایه گذاری ۱.۲ میلیون دلاری منجر به دریافت تابعیت می شود.

۱۲- در آلمان کمترین میزان سرمایه گذاری برای دریافت تابعیت ۲۵۰ هزار یورو به اضافه ایجاد اشتغال برای شهروندان آلمانی است.

۱۳- کشور گواتمالا در ازای سرمایه گذاری ۵ ساله مبلغ ۵۰ هزار دلار، به شهروندان خارجی تابعیت می دهد.

۱۴- اگر یک شهروند خارجی با ۸۰۰ هزار دلار پول به کانادا برود و از این مبلغ ۴۰۰ هزار دلار را در بانک های این کشور سپرده گذاری کند، می تواند تابعیت کانادا بگیرد.

چند می گیرند تا پاسپورت بدهند؟

۱۵- کشور اروگوئه در آمریکای لاتین سیستم جالبی دارد. برای اخذ تابعیت از این کشور به سرمایه هنگفت لازم نیست تنها هر شهروند سالم خارجی که دستکم ماهانه ۱۲۰۰ دلار درآمد داشته باشد و ۳ سال در اروگئه اقامت دایم داشته باشد می تواند درخواست اخذ تابعیت اروگوئه بدهد.

Sending
User Review
۵ (۲ votes)