اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش

 

  • الزام به حضور حداقل ۶ ماه در سال
  • الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس
  • الزام به اجاره واقعی ملک
  • صدور اقامت ۱ ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت ۳ ساله دریافت می نمایید.
  •  اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود .
  • الزام به پرداخت بیمه  سالیانه حداقل ۸۰۰ یورو  برای هریک از اعضا خانواده
  • الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک A1 آلمانی
  • الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.
  • زمان انجام این فرآیند بین ۱ تا ۱.۵ سال به طول می انحامد. دلیل این امر محدودیتی است که اداره مهاجرت اتریش برای تعداد متقاضیان این نوع اقامت قائل است. زمان اقدام برای اخذ اقامت، سالیانه به مدت یک هفته در ماه ژانویه می باشد. در بهترین حالت در صورتی که پرونده متقاضی تا قبل از پرشدن ظرفیت ارسال شده باشد مجوز اقامت از طرف سفارت صادر خواهد شد. در غیر این صورت متقاضی باید تا ژانویه سال بعد منتظر بماند.
  • برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸ —- ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

 

اخذ اقامت اروپا از طریق FIP٬ اخذ اقامت اروپا از طریق تمکن مالی٬ اخذ اقامت تمکن مالی اتریش٬ اقامت اتریش٬ اقامت اروپا از طریق تمکن مالی٬ اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی٬ اقامت با اثبات تمکن مالی٬ اقامت تمکن مالی اتریش٬ تمکن مالی اتریش٬ مهاجرت به اتریش٬ ویزای تمکن مالی