Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

دی ۵, ۱۳۹۶BY Admin ( 2 ) Comment

اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش

الزام به حضور حداقل ۶ ماه در سال

الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس

الزام به اجاره واقعی ملک

صدور اقامت ۱ ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت ۳ ساله دریافت می نمایید.

 اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود .

الزام به پرداخت بیمه  سالیانه حداقل ۸۰۰ یورو  برای هریک از اعضا خانواده

الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک A1 آلمانی

الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران

نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.

زمان انجام این فرآیند بین ۱ تا ۱.۵ سال به طول می انحامد. دلیل این امر محدودیتی است که اداره مهاجرت اتریش برای تعداد متقاضیان این نوع اقامت قائل است.

زمان اقدام برای اخذ اقامت، سالیانه به مدت یک هفته در ماه ژانویه می باشد.

در بهترین حالت در صورتی که پرونده متقاضی تا قبل از پرشدن ظرفیت ارسال شده باشد مجوز اقامت از طرف سفارت صادر خواهد شد. در غیر این صورت متقاضی باید تا ژانویه سال بعد منتظر بماند.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت

2 thoughts on “اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی
  1. ElaquacySays

    50 سال ago

    سلام چه نوع در امدی غیر از حقوق مد نظر هست؟

  2. Pingback: روشهای اخذ اقامت اروپا - سرمایه گذاری یا خرید ملک - Eranmehr.org

Leave Comments