Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

دی ۹, ۱۳۹۷BY Admin ( 7 ) Comment

اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت
۵ (۱۰۰%) ۲۷ vote[s]

دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

روش های مختلف دریافت اقامت اسپانیا با ثبت شرکت

دریافت اقامت ثبت شرکت در ۵ حالت زیر ممکن است.

از طریق خرید یک شرکت آماده و یا ثبت یک شرکت جدید .
از طریق سرمایه گذاری مشترک:

یعنی شراکت در یک شرکت اسپانیایی از طریق خرید سهام آن.
به عنوان زیر مجموعه یک شرکت اسپانیایی: یعنی شرکتی تحت عنوان تابع یک شرکت اسپانیایی فعال، ثبت کنید.
به صورت خود اشتغالی:

خود اشتغالی یا کسب و کار انفرادی، یعنی راه اندازی یک کسب و کار، بامحوریت خودتان.
افتتاح دفتر نمایندگی:

مزایای اخذ اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت چیست؟

عدم نیاز به ارائه مدرک زبان
عدم نیاز به ارائه مدارک تحصیلی
امکان دریافت اقامت برای تمامی افراد خانواده (افراد تحت تکفل)
امکان فعالیت در بازارهای اروپایی
امکان درخواست اقامت دائم پس از ۳ سال
امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
افتتاح حساب شرکتی و شخصی
استفاده از برند اروپایی

مدارک لازم دریافت اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت

فرم درخواست (NIE)
اصل و کپی کارت شناسایی و یا گذرنامه
گواهی تاییدیه نام شرکت
دو قطعه عکس
تاییده پزشکی
اظهارنامه دلایل تقاضای NIE
کد مالیات (C.I.F)
تاییدیه حساب بانکی در اسپانیا (حداقل به مبلغ ۳٫۰۰۰ یورو)

در صورتیکه تمایل دارید کارشناسان ما باشما تماس بگیرند لطفا فرم زیر را با مشخصات خود همراه با شماره تلفن تکمیل فرمایید.
دریافت فرم

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

اقامت دائم اروپا از طریق خرید ملک

اقامت اروپا

 

7 thoughts on “اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت
  1. ناشناسSays

    49 سال ago

    Visitor Rating: 5 Stars

  2. AvishanSays

    49 سال ago

    با سلام در رابطه با ثبت شرکت در اسپانیا اگر شرکت سود اور نباشه ایا بعد از 3 سال باز هم پاسپورت می دهند؟ و امکان باز گشت توی 3 سال هست؟

  3. Pingback: اقامت اسپانیا از طریق ثبت شرکت - جستجوگر اقامت و ویزا

  4. GregorySays

    49 سال ago

    سلام مبلغ سرمایه اولیه چه مدت لازمه در حساب باشد

    1. AdminSays

      49 سال ago

      سلام تا زمانی که متقاضی اقامت دریافت کند

  5. BijanSays

    49 سال ago

    سلام وقت بخير من اگر بخوام واسه بلو كارت اسپانیا اقدام كنم واسه كار در زمينه رشته هنر ايا امكان پذير هست ؟

  6. NaserSays

    49 سال ago

    با سلام آیا شرکت اگر بعد از سه سال یا کمتر سود نداشته باشه . موضوعات اقامت با مشکل مواجه نمیشه؟؟

Leave Comments