Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone
Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

اقامت ایتالیا از طریق اثبات تمکن مالی

دی ۵, ۱۳۹۶BY Admin ( 0 ) Comment

۵ (۱۰۰%) ۱ vote

اقامت ایتالیا

  •  سرپرست خانواده و همسر و فرزندان زیر ۱۸سال
  • اخذ اقامت برای فرزندان بالای ۱۸ سال به همراه خانواده
  • مناسب برای افرادی که نمی خواهند درگیر سرمایه گذاری و یا پرداخت مالیات باشند
  • بهره مندی از کلیه امکانات شهروندی نظیر خدمات بیمه ای، حساب بانکی و تحصیلات رایگان برای فرزندان
  • اقدام برای اخذ اقامت دائم بعد از گذشت ۵ سال از اقامت موقت در ایتالیا یا هرکشور اروپایی، طبق سایت رسمی اتحادیه اروپا  آرتیکل ۴
  • اقدام برای اخذ پاسپورت ایتالیایی بعد ازگذشت ۲ سال از اقامت دائم
  • الزام به نشان دادن درآمدهای ثابت در ایران
  • این پروسه بین ۴ تا ۶ ماه به طول می انجامد..
  • در ایتالیا خرید ملک از سال دوم اقامت اجباری است اما ارزش ملک اهمیتی ندارد
  • برای اطلاع دقیق و بررسی شرایط از طریق مشاوره حضوری اقدام فرمایید

    برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱ ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹ ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸
Leave Comments