Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone
Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

دی ۳, ۱۳۹۶BY Admin

۴ (۸۰%) ۳ votes

شرایط دریافت اقامت با ثبت شرکت در سوئد

– داشتن گذرنامه معتبر

– شما باید توانایی های خود را در زمینه کاری مربوطه ثابت کنید، همچنین داشتن تجربه در اداره شرکت نیز از شرایط کسب اقامت محسوب میشود

– آشنایی با زبان سوئدی و یا انگلیسی (در بعضی مشاغل و شرایط خاص، هردو مورد)

– شما باید به طور قاطع ثابت کنید که مسئولیت اصلی شرکت و اداره شرکت را بر عهده دارید. همچنین حداقل ۵۰٪ سهام شرکت را دارا باشید

– کالا های تولید شده و یا خدمات شرکت باید در سوئد عرضه شوند

– داشتن توانایی مالی برای تامین خود و خانواده (در صورتی که به عنوان همراه قصد اقامت در سوئد را داشته باشند.) برای ۲ سال اول اقامت شما در خاک سوئد

متقاضی ۲۰۰.۰۰۰ کرون همسر ۱۰۰.۰۰۰کرون به ازای فرزند ۵۰.۰۰۰ کرون

– داشتن برنامه کاری که شرکت را به سود رضایت بخشی برساند و توانایی تامین مخارج زندگی شما و خانواده خود را در مدت زمان آزمایشی(۲ سال) داشته باشد

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸