اقامت فرانسه از طریق اثبات تمکن مالی

  • یکی از بالاترین سطوح اقامتی
  • شامل سرپرست و همسر و فرزندان زیر ۱۸سال
  • اخذ اقامت برای فرزندان بالای ۱۸ سال به همراه خانواده
  • فرزندان زیر ۱۸ سال اقامت  تا ۵ سال دریافت می کنند
  • مناسب برای افرادی که نمی خواهند درگیر سرمایه گذاری و یا پرداخت مالیات باشند
  • بهره مندی از کلیه امکانات شهروندی نظیر خدمات بیمه ای، حساب بانکی و تحصیلات رایگان برای فرزندان
  • اقدام برای اخذ اقامت دائم بعد از گذشت ۵ سال از اقامت موقت در فرانسه یا هرکشور اروپایی، طبق سایت رسمی اتحادیه اروپا  آرتیکل ۴
  • اقدام برای اخذ پاسپورت فرانسوی بعد ازگذشت ۲ سال از اقامت دائم
  • الزام به نشان دادن درآمدهای ثابت در ایران
  • این پروسه بین ۴ تا ۶ ماه به طول می انجامد.
  • در فرانسه خرید ملک به تنهایی منجر به اقامت نمی شود  بلکه برای تمدید اقامت موقت و تبدیل اقامت موقت به دائم موثر خواهد بود.
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.

 

  • برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸ —- ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۱۳۹۶/۱۰/۵ ۱۰:۴۴:۲۹ دسته موضوعی: اقامت اروپا|بدون ديدگاه