Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone
Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

انواع ویزاهای آمریکا

اسفند ۱۷, ۱۳۹۷BY Admin ( 0 ) Comment

۵ (۱۰۰%) ۳ votes

انواع ویزاهای معمول آمریکا در زیر آورده شده است:

الف) ویزای توریستی:

۱- ویزای B1: برای سفر توریستی کوتاه مدت برای شرکت در یک کنفرانس تجاری،نماشگاه یا در مسابقات ورزشی می باشد.

۲- ویزای B2: برای سفر توریستی و سیاحتی به کشور آمریکا می باشد.که برای افراد فرم ds-160 پر می شود.این نوع ویزا برای کسانی مطرح می شود که قصد گردش در آمریکا را دارند یا دوستان و بستگان خود را که در آمریکا حضور دارند را ملاقات کنند.

ب) ویزای تحصیلی:

۱- ویزای F1: افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آمریکا را دارند می توانند این ویزا را کسب کنند.همراهان آنها با ویزای F2 وارد خاک کشور آمریکا می شوند.

۲- ویزای J1: ویزای J1 توسط دولت محلی آمریکا صادر می شود که به واجدین شرایط اجازه می دهد برای گذراندن دوره آموزشی،تدریس و یا تحقیق وارد آمریکا شوند.

۳- ویزای H3: ویزای یادگیری در یک کار و رشته ی مخصوص می باشد.به عنوان مثال یک جواهر ساز می تواند به این کشور سفر کرده و در دوره های مشخص شرکت کنید.

۴- ویزا M1: این نوع ویزا را افرادی در خواست می دهند که قصد تحصیل در یکی از هنرستان ها یا موسسات غیرعملی می باشد.

ج) ویزای کار:

۱– ویزای EB1: این ویزا مخصوص افراد فوق العاده می باشد.افراد غیر آمریکایی با توجه به توانایی های خارق العاده مثل توانایی در رشته های علوم،هنر،کار،تجارت و یا ورزش می توانید برای این ویزا اقدام کنید.

۲– ویزای EB2: ویزای مخصوص پزشکان برای کار در مناطق محروم می باشد.

۳- ویزای EB3: این ویزا مختص افرادی می شود که در رشته ی خاصی مشغول به کار می باشند و برای کار مورد نظر در کشور آمریکا هیچ فردی مورد قبول نخواهد بود در این ویزا نیاز به کارفرما و پیشنهاد کار می باشید.

۴- ویزای H1B: متقاضیانی که دارای تخصص حرفه ای با دانش تخصصی بالا و حداقل مدرک کارشناسی هستند و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند

د) ویزای سرمایه گذاری:

۱- ویزای EB-5: مهاجرا از طریق سرمایه گذاری است که نیازی به اجازه کار و کارفرما ندارد.

۲- ویزای E2: ویزای ۲۰۰ هزار دلاری می باشد به افراد اجازه ورود به خاک آمریکا را می دهد و پس از ورود می توانند تغییر ویزا داده و اقامت کشور آمریکا را کسب کنند.

۳- ویزای L1: تجارت هایی که در هر دو کشور آمریکا و وطن متقاضی به صورت سودآور عمل می کند.ویزای L1 برای مذاکره بین المللی با دفاتری در آمریکا باز می شود و کسانیکه کارمندان خود را برای مدت موقت

به دفتر آمریکا انتقال می دهند.

ه) سایر ویزاها

۱- ویزای K1: ویزای نامزدی کشور آمریکا می باشد بدین معناست فردی که سیتیزن آمریکا می باشد می توانند در خواست دهد که نامزد خود به آمریکا آمده و در طول ۹۰ روز ازدواج کنند.

۲- ویزای K3: ویزای ازدواج می باشد.

Leave Comments