Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

مدارک لازم برای ویزای کانادا

تیر ۱۱, ۱۳۹۴BY Admin ( 0 ) Comment

مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای ویزای کانادا

 

گذرنامه (پاسپورت)
اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
عکس (۴*۶) زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند.

عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد .

شناسنامه
مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
مدارک فرزندان
در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۱۴-۲۰۱۳
بیمه مسافرتی
اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.
پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

ویزای کانادا تضمینی

مراحل گرفتن ویزای کانادا

مراحل صدور ویزای

کانادا

به شرح زیر است :

  • پر کردن فرم مورد نیاز
  • انگشت نگاری
  • پرداخت هزینه های ویزا
  • ارائه مدارک برای صدور ویزای کانادا

   انواع ویزای کانادا

بطور کلی ویزای کانادا به ۲ صورت صادر می شود. یکی ویزای اقامت موقت کانادا و دیگری ویزای اقامت دائم کانادا :

     ویزای اقامت موقت کانادا

  • ویزای توریستی کانادا
  •  ویزای دانشجویی کانادا
  •  ویزای والدین کانادا

   ویزای اقامت دائم کانادا

  • ویزای سرمایه گذاری کانادا
  • ویزای کارآفرین کانادا
  • ویزای متخصصان مشاغل
  • ویزای تکفل فامیلی
  • ویزای پرستار خانواده
  • ویزای تجارت خلاقانه

بعضی از انواع این ویزاها در زیر توضیح داده شده اند.

   ویزای توریستی کانادا

افراد بسیاری از کشورها برای گردش در کانادا ا نیاز به کسب ویزای توریستی دارند.

برای اخذ ویزا باید مراحل مختلفی را گذراند.متقاضی باید دارای پاسپورت معتبر بوده و نیز افسر اداره مهاجرت را قانع نماید که کشور کانادا را قبل از تاریخ پایان اعتبار ویزا ترک مینماید.

شرایطی نظیر داشتن شغل مناسب, مالکیت, سرمایه و خانواده در تصمیم‌ افسر مسئول صدور ویزا موثر و شانس دریافت ویزای کانادا را افزایش می‌‌دهد.

مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا شش ماه است و در صورت ضرورت امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر تصمیم به افزایش مدت اقامتتان در کانادا را  دارید, لطفأ تقاضای تمدید ویزا را حداقل ۳۰ روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال نمایید.

متقاضی ویزای کانادا باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیتی مناسب (در صورت نیاز برگه آزمایشات پزشکی تأیید سلامتی شخص متقاضی نیز درخواست میگردد)، بوده و از حمایت مالی کافی برای مدت اقامت در کانادا برخوردار باشد.

مبلغ ارز مورد نیاز با توجه به شرایط و مدت زمان اقامت متقاضی در هتل یا در منزل میزبان کانادایی متفاوت است.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

 

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

Leave Comments