مدارک لازم برای ویزای کانادا

مدارک لازم برای درخواست ویزای کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

گذرنامه (پاسپورت)
اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
عکس (۴*۶) زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند.

عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد .

شناسنامه
مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
مدارک فرزندان
در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۱۴-۲۰۱۳
بیمه مسافرتی
اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.
پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

۱۳۹۶/۱۰/۳ ۱۰:۴۴:۱۳ دسته موضوعی: ویزا واقامت کانادا|بدون ديدگاه