Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

مدارک لازم برای ویزای کانادا

تیر ۱۱, ۱۳۹۴BY Admin ( 0 ) Comment

مدارک لازم برای ویزای کانادا
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

مدارک لازم برای درخواست ویزای کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

گذرنامه (پاسپورت)
اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
عکس (۴*۶) زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند.

عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد .

شناسنامه
مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
مدارک فرزندان
در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۱۴-۲۰۱۳
بیمه مسافرتی
اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.
پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

۰۲۱۲۶۲۱۱۱۴۵

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷

Leave Comments