مزایای خرید ملک در کشور پرتغال

مزایای خرید ملک در کشور پرتغال

⬅️ سفر بدون ویزا به کلیه ی کشورهای منطقه ی شینگن

⬅️پروسه ی زمانی بسیار کوتاه

⬅️متقاضی بهمراه خانواده ، اجازه زندگی، کار و تحصیل را در کشور پرتغال خواهند داشت.

⬅️عدم نیاز به حضور دائم در پرتغال ( تنها ۷ روز در سال کافیست)

⬅️عدم نیاز به اثبات حداقل دارایی شخصی

⬅️عدم نیاز به تحصیلات و مدرک زبان

⬅️عدم نیاز به سابقه کار یا سابقه ی مدیریتی

⬅️نداشتن مصاحبه

⬅️تحت پوشش قرار دادن همسر و فرزندان (فرزند بالای ۱۸ سال در صورت اشتغال به تحصیل) متقاضی

⬅️اخذ اقامت دائم پرتغال بعد از ۵ سال

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۱۳۹۷/۲/۲۷ ۹:۲۹:۱۷ دسته موضوعی: ويزا واقامت آمريكا|بدون ديدگاه