Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

ویزای تضمینی شینگن

دی ۹, ۱۳۹۳BY Admin ( 1 ) Comment

۵.۰
۰۳

ویزای تضمینی شینگن

شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) جهت اخذ  :

 

  1. اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  3. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  4. روزنامه رسمی (در صورت وجود)آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد .
  5. پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  6. اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی .
  7. کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی  .
  8. لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی .
  9. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی .
  10. برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد، زمینه فعالیت شرکت.
  11. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود ) .
  12.  
  13. برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

    ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

  14. رفع ریجکتی ویزای شینگن

  15. اخذ دعوتنامه ویزای شینگن و کانادا

  16. انواع ویزای شینگن

ویزای تضمینی شینگن

One thought on “ویزای تضمینی شینگن
  1. EhsanSays

    50 سال ago

    سلام اگه ریجکت شدیم چی؟

Leave Comments