ویزای توریستی ۵ ساله مولتی کانادا

اگر قصد دریافت ویزای توریستی ۵ ساله مالتی کانادا را دارید، در صورت داشتن ۴ شرط از ۵ شرط زیر با ما تماس بگیرید، تمام پروسه ویزا به صورت کامل و تضمین شده انجام خواهد شد:

۱-دارا بودن سند مالکیت

۲-حساب بانکی با موجودی بالا( حداقل ۵۰ میلیون تومان)

۳-سابقه سفر به یکی از کشور های زیر:
حوزه اروپای شنگن -استرالیا – انگلیس -آمریکا -بلغارستان -ژاپن-کره جنوبی-کانادا .

💥یا سابقه حداقل یکسال تحصیل و یا زندگی در خارج از ایران.

۴-داشتن بیزنس و یا دارا بودن شغلی مهم با سابقه کار قابل توجه و با حقوق مناسب

۵-نرفتن همه اعضای خانواده با یکدیگردر یک نوبت

 

💥فهرست مشاغلی که از دید دولت کانادا مشاغل مهم ارزیابی شده، و شانس دریافت ویزای توریستی را افزایش میدهند:

 

-پزشکان،دندانپزشکان و داروسازان
-اساتید دانشگاه
-وکلا
-مدیران رده بالا
-اعضای هیات مدیره شرکت ها و موسسات خصوصی
-بازرگانان
-خلبانان
-بازنشستگان رسمى

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

اقامت اسان اروپا مهاجرت به کانادا استرالیا
اران مهر
تلفن: ۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹
۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

۰۲۱۲۶۲۱۱۱۴۵