Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

اسفند ۳, ۱۳۹۳BY Admin ( 0 ) Comment

ویزای کار نیوزلند

ویزای کار مهارت های ضروری

این ویزا برای اقامت موقت است اما مسیری را برای اقامت دائم نیوزیلند ارائه می دهد. برای درخواست، شما نیاز به تجربه کار مشخص، صلاحیت ها و ثبت نام شغلی برای کار در یک شغل از لیست کمبود مهارت های ما در درازمدت، و یک پیشنهاد برای کار در آن موقعیت دارید.مدت زمان این ویزا به مدت پیشنهاد کار شما و شرایط بازار کار بستگی دارد. اگر شما یک پیشنهاد کاری در یکی از شغل های موجود در لیست مهارت های مورد نیاز نیوزیلند داشته باشید و صلاحیت ها و تجارب شما با آن همخوانی داشته باشد، می توانید برای ویزای مهارت های کار ضروری اقدام کنید و اگر به مدت ۲ سال در نیوزیلند به آن کار مشغول باشید و درآمد شما ۴۵۰۰۰$ نیوزیلند یا بیشتر باشد، می توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۱۸

Leave Comments