Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone

00982122040569

Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

انواع مجوز اقامت آلمان

اسفند ۱۳, ۱۳۹۰BY Admin ( 0 ) Comment

انواع مجوز اقامت آلمان
۵ (۱۰۰%) ۳ vote[s]

چگونه برای دریافت اجازه اقامت آلمان اقدام کنم؟

انواع مجوز اقامت

بسته به طول اقامت شما و الزامات مورد نیاز شما، انواع مختلف اجازه اقامت آلمان وجود دارد.

به طور کلی، سه مجوز اقامت وجود دارد که به شما اجازه می دهد در طول دوره های مختلف در آلمان بمانید.

اجازه اقامت موقت

اجازه اقامت موقت یا اجازه اقامت محدود (Aufenthaltserlaubnis) به عنوان نام آن نشان می دهد،

برای اقامت کوتاه در آلمان است.

هنگامی که شما این نوع اجازه اقامت را دریافت می کنید، شما مجاز به تنها یک سال در آلمان می باشید.

با این حال، این امکان گسترش وجود دارد که وضعیت شما تغییر نکند و شما شرایط را برآورده سازید.

اجازه اقامت موقت به اتباع خارجی اعطا می شود در صورتی که دلیل خاصی برای اقامت در آلمان داشته باشند.

هنگامی که برای این نوع مجوز درخواست می کنید، دلیل اینکه چرا می خواهید بمانید و کارت منتشر شده به شما مشخص کنید، مشخص می کنید.

بعدا نمیتوانید فعالیتی را انجام دهید که اجازه اقامت شما اجازه ندهد. به عنوان مثال،

اگر برای اقامت اقامت موقت برای تحصیل درخواست دهید، می گوید که فقط می توانید تحصیل کنید و کار نکنید.

راه دیگری نیز وجود دارد.

اجازه اقامت موقت اولین نوع مجوزی است که اکثر خارجیان آن را دریافت می کنند.

این مبنایی برای اقامت دائم در آلمان ایجاد می کند. یکی از الزامات، پس از آن برای مجوز دائمی مجوز موقت برای یک دوره معین شده است.

فقط کسانی که با موارد خاص می توانند از این نیاز پیشی بگیرند.

دلایل زیادی وجود دارد که یک فرد می خواهد اجازه اقامت موقت آلمان را داشته باشد.

در اینجا ما سه رایج ترین آنها را معرفی خواهیم کرد.

اهداف استخدام

پیدا کردن یک کار در آلمان شما را مجاز به اقامت موقت می کند. شما ابتدا شغل شغلی خود را از کشور خودتان شروع می کنید یا می توانید یک ویزای شغلی آلمان را برای رفتن و جستجوی یکی در آلمان دریافت کنید.

در هر صورت، پس از اینکه شما یک پیشنهاد اشتغال دریافت کردید، می توانید درخواست اقامت موقت را درخواست کنید.

شما مجاز به کار قبل از گرفتن سند نیستید.

الزامات متعددی وجود دارد که شما باید مجاز به کار در آلمان با اجازه اقامت شوید.

بعضی از آنها شامل مهارت آلمانی می شوند و پس از آن شما و کارفرمای خود باید ثابت کنند که موقعیت شغلی دیگر توسط شهروندان آلمانی، شهروندان اتحادیه اروپا یا کارگران اولویت نمی تواند پر شود.

اولویت کارگران کسانی هستند که در مدت زمان طولانی در آلمان بوده اند. علاوه بر این،

شما باید از آژانس اشتغال فدرال یا Bundesagentur fur Arbeit تأیید کنید.

پس از تأیید شما و برآورده شدن الزامات، می توانید درخواست اقامت را درخواست کنید.

مدت زمانی که شما مجاز به نگهداری مجوز هستید، با قرارداد کاری خود تعیین می شود.

اگر قرارداد شما فقط ۲ سال است، مجوز شما نیز برای ۲ سال معتبر خواهد بود.

با این حال، شما می توانید آن را به عنوان بسیاری از بار به عنوان شما نیاز به زمانی که شما حفظ وضعیت اشتغال خود را.

اهداف مطالعه

مجوز اقامت موقت نیز برای دانش آموزانی که دوره کارشناسی، فارغ التحصیل، و یا مدرک حرفه ای را در آلمان می گذرانند، ارائه می شود.

آنها معمولا اجازه اقامت برای طول برنامه خود را دریافت می کنند.

در طول تحصیلات آنها مجاز به تمام وقت برای ۱۲۰ روز یا نیمه وقت برای ۲۴۰ روز کار می کنند.

علاوه بر این، آنها می توانند در موقعیت های کاری کار کنند.

با این حال، آنها نمی توانند وارد قراردادهای طولانی مدت شوند.

پس از پایان تحصیلات خود، دانش آموزان مجاز به تمدید مجوز موقت خود برای ۱۸ ماه دیگر می باشند،

چرا که به دلیل یافتن کار در آلمان است.

مقامات آلمانی این اجازه را می دهند زیرا می خواهند مردم تحصیل کرده در داخل کشور را حفظ کنند.

اگر دانش آموزان شغل پیدا می کنند، می توانند درخواست اجازه اقامت را درخواست کنند.

اهداف ازدواج

ازدواج با یک شهروند آلمانی یا فردی که دارای اجازه اقامت دائم در آلمان است،

اجازه می دهد تا در کشور اقامت داشته باشید،

اما هنوز به اجازه اقامت نیاز دارید. مجوز اقامت مجرد آلمانی از طریق ازدواج وجود ندارد،

اما این به این معنی است که شما فقط اجازه اقامت در کشور را برای اهداف اتحادیه خانوادگی خواهید داشت.

زوج های جنسی نیز در آلمان پذیرفته شده و پس از ازدواج مجوز دریافت مجوز اقامت دارند.

الزامات شامل درک صحیح زبان آلمانی در سطح B1 هستند و شبیه به الزامات دیگر مجوز اقامت هستند که در زیر آمده است.

اجازه اقامت موقت خواهد بود،

اما پس از چند سال ازدواج (معمولا ۲ سال) و زمان صرف شده در آلمان (۳ سال)،

همسر واجد شرایط دریافت اقامت دائم می شود.

در طول این زمان، همسر می تواند برای مجوز هایی که برای اهداف اشتغال یا تحصیل هستند، درخواست دهد.

کارت آبی اتحادیه اروپا

کارت آبی اتحادیه اروپا شبیه اجازه اقامت موقت است، اما به یک گروه خاص از افراد اهمیت می دهد و اعتبار بیشتری دارد.

کارت آبی اتحادیه اروپا برای اتباع خارجی کشورهای غیر اتحادیه اروپا است که کار حرفه ای زیادی دارند و می خواهند در آلمان کار کنند.

کارکنان بسیار ماهر به این معنی هستند که آنها دارای مدرک تحصیلی عالی مانند لیسانس یا مدرک کارشناسی ارشد هستند. کسانی که احتمال بیشتری برای دریافت کارت آبی اتحادیه اروپا دارند، فناوری اطلاعات یا STEM (علم، فناوری، مهندسی، ریاضی) را پشت سر می گذارند.

برای واجد شرایط بودن کارت آبی اتحادیه اروپا، آنها باید در آلمان مشغول به کار شوند، که به آنها اجازه می دهد تا مهارت هایی که در طول تحصیل کسب کرده اند، تمرین کنند.

شغل باید در زمینه تحصیلات تکمیلی باشد. علاوه بر این، شغلشان باید به آنها اجازه دهد هر سال حداقل ۵۰،۸۰۰ یورو دریافت کنند و آنها باید دارای مهارت بالای آلمانی باشند.

کارت آبی اتحادیه اروپا برای چهار سال معتبر است و کسانی که آن را دارند، می توانند بلافاصله محل اقامت دائم خود را در صورت شغل خود حفظ کنند. آنها واجد شرایط دریافت اقامت دائم پس از ۳۳ ماه هستند، اما اگر آنها خوب آلمانی را می دانند، می توانند پس از ۲۱ ماه آن را دریافت کنند.

اگر شما کارت آبی اتحادیه اروپا دارید، می توانید همسر خود را در آلمان بیاورید. همسر لزوما نیاز به دانستن آلمانی به خوبی ندارد و می تواند پس از اینکه اقامت دائم خود را دریافت کرد کار کند.

اجازه اقامت دائم

مجاز به اقامت در آلمان تا زمانی که می خواهید، مجاز به اقامت دائم آلمان می باشید. این نیز به عنوان اجازه اقامت یا به آلمانی Niederlassungserlaubnis نامیده می شود. با اجازه اقامت دائم، می توانید در آلمان و همچنین در هر زمانی که به کشور سفر می کنید و در خارج از کشور کار می کنید.

این مجوز بیشتر به افرادی داده می شود که مجوز موقت اقامت چند ساله یا کسانی که با کارت آبی اتحادیه اروپا اداره می شوند. آنها باید ثابت کنند که حداقل ۵ سال کار کرده اند، کارشان توسط آژانس استخدامی فدرال تایید شده است و آنها مالیات و کمک های لازم را به دولت پرداخت کرده اند. علاوه بر این، نیاز به مهارت زبان آلمانی سختگیرانه تر است، بنابراین شما باید آلمانی پیشرفته تر بدانید.

اگر مجوز اقامت دائمی دارید، فرزندان و همسرتان مجاز به پیوستن به شما هستند. آنها ابتدا اجازه اقامت موقت خواهند گرفت و پس از چند سال خواهند توانست مجوز دائمی دریافت کنند.

شرایط اقامت مجاز اقامت آلمان

برای دریافت هر گونه مجوز اقامت، شما نیاز به چند مورد نیاز دارید. اکثر آنها یکسان هستند، مانند:

    یک گذرنامه معتبر از یک کشور دیگر داشته باشید
    سابقه جنایی ندارد
    حداقل سطح B1 را در آلمان تجربه کنید
    دارای بیمه بهداشتی آلمان باشید
    چک کردن سلامتی را که ثابت می کند شما به اندازه کافی سالم برای کار و / یا تحصیل هستید گذراندن
    از لحاظ مالی پایدار باشید و از خود و خانواده تان حمایت کنید
    اگر شما در آلمان کار می کنید، شما از کارفرمای خود با پیشنهاد و توضیحات شغلی خواهان نامه ای هستید
    اگر در آلمان تحصیل می کنید، به مدرک تحصیلی در دانشگاه نیاز خواهید داشت
    اگر شما همسر خود را در آلمان بیاورید، باید گواهی ازدواج را مانند گواهی ازدواج داشته باشید

اگر شما تمام این اسناد را دارید و شرایط را برآورده می کنید، می توانید درخواست پروسه خود را آغاز کنید.

Aufenthaltstitel: بر خلاف مجوز قبلی که به یک صفحه گذرنامه متصل شد، مجوز اقامت مجتمع تراشه جدید EAT که از سال ۲۰۱۱ صادر شده است، یک کارت پلاستیکی با کارت اعتباری با اطلاعات بیومتریک است. عکس:

نحوه درخواست اجازه اقامت آلمان؟

مراحل درخواست برای اجازه اقامت آلمان به شرح زیر است.
آدرس آلمان خود را ثبت کنید

این که آیا شما از آلمان در ۹۰ روز اول یا از کشور خودتان درخواست می کنید، اولین کاری که باید انجام دهید این است که آدرس جدید آلمانی خود را با مقامات ثبت کنید. آلمان دارای این الزام است و شما باید آن را به منظور واجد شرایط بودن اجازه اقامت به انجام برسانید.

اگر آدرس خود را ثبت نکنید، می توانید جریمه بگیرید و مجوز شما ممنوع شود. پس از اتمام این الزام، گواهی دریافت خواهید کرد که می توانید به اسناد خود پیوست کنید.
بیمه درمانی و حساب بانکی

اگر شما در آلمان در حال حاضر بیمه درمانی ندارید، قبل از درخواست مجوز اقامت، باید این کار را انجام دهید. آلمان از شما می خواهد که بیمه شده باشد و به ندرت سیاست های بیمه خارجی را قبول می کند. بنابراین از یک شرکت آلمانی خود را پوشش دهید.

علاوه بر این، برای اثبات ثبات مالی، شما ممکن است بخواهید حساب بانکی آلمان را باز کنید و صندوق های خود را در آنجا بفروشید. پس از آن هرگونه اظهارات بانکی مالی دریافت خواهید کرد و آنها را به اسناد دیگر خود اضافه کنید تا بتوانید خود و خانواده تان را حمایت کنید.
یک فرم درخواست را پر کنید و قرار ملاقات را تنظیم کنید.

شما می توانید از اداره مهاجرت محلی خود درخواست دهید، جایی که می توانید بروید و فرم درخواست را انتخاب کنید. علاوه بر دریافت فرم درخواست، می توانید یک قرار ملاقات نیز ایجاد کنید. هرچه زودتر وقت خود را تعیین کنید، بهتر است. دفاتر مهاجرت در آلمان همیشه شلوغ و زمان انتظار طولانی است، بنابراین شما ممکن است به زودی قرار ملاقات برای جلوگیری از بیش از ۹۰ روز خود را.
شرکت در ملاقات خود را

در روز تعیین وقت خود، سعی کنید تا آنجا که ممکن است در آنجا بمانید. شما احتمالا باید منتظر بمانید، حتی اگر قرار ملاقات شما یک زمان مشخص داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که فایل سند خود را با شما داشته باشید و چیزی از دست ندهید.

هنگامی که نوبت شما می شود، شما مصاحبه ای در حدود ۱۰ دقیقه دارید. این افسر به فایل سند شما نگاه می کند و اگر همه چیز خوب باشد، به خانه منتقل خواهید شد تا منتظر پردازش باشد. اگر شما هیچ اسنادی را از دست ندهید، مجبور خواهید بود یک قرار ملاقات دیگر و موارد اضافی را وارد کنید.

درخواست اجازه اقامت شما باید برای حدود دو تا سه هفته مورد پردازش قرار گیرد و پس از آن شما پاسخ خواهید داد. اگر مجوز خود را دریافت کنید، شما مجاز به اقامت در آلمان برای مدت زمانی که آن را به شما داده می شود. اگر شما انکار می کنید، ممکن است بخواهید دلیل را برای این که اتفاق افتاده است، بررسی کنید و سعی کنید بار بعدی خود را بهبود ببخشید.

اگر، با این حال، شما میخواهید یک شهروند آلمانی دریافت کنید، به بررسی نحوه تبدیل شدن به یک مقاله شهروند آلمانی میپردازید.

Leave Comments