اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش   الزام به حضور حداقل 6 ماه در سال الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس الزام به اجاره واقعی ملک صدور اقامت 1 ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت 3 ساله دریافت می نمایید.  اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود . [...]

اقامت از طريق تمكن مالي

اقامت از طريق تمكن مالي نياز به حضور و زندگي در كشور مورد تقاضا را دارد بنابراين به عزيزاني كه قصد اخذ اقامت از اين روش را دارند توصيه ميشود در صورت عدم حضور و زندگي در ان كشور در جريان باشند براي دريافت اقامت دايم بعد از ٥ سال با مشكل مواجه خواهند شد [...]