Welcome to Eranmehr a immigration company

Talk to expert

+982122040581

Apply Now

Business Phone
Contact time

Sat-Fri.: 9.00-18.00

Mail Us

info(at)eranmehr.com

انواع ویزا و ویزای اقامت کانادا

ویزای جستجوی کار ما با استفاده ازداده های موجود با توجه به بالاترین میزان حقوق، بیشترین پیشرفت شغلی را برای شما ارائه خواهیم داد. ویزای کار (خدمات مهاجرت). به منظور واجد شرایط بودن برای مهاجرت به کار، شما باید یک کارفرمای معتبر (حداقل ۲ سال در کسب و کار و ۵ کارمند تمام وقت) داشته باشید که دارای LMIA از CIC است و آماده است تا شما را برای موقعیت خاص، دوره زمانی، ساعتی حقوق و دستمزد در شرکت شما در کانادا. پس از انجام این کارفرمای برای حداقل یک سال، شما می توانید از طریق برنامه های مهاجرتی برای اقامت دائم در کانادا درخواست دهید. اکسپرس (خدمات مهاجرت). سیستم ورودی اکسپرس یک سیستم دولتی آنلاین است که مهاجران بالقوه را قادر می سازد تا از طریق جریان های مختلف (به عنوان مثال: کارمند فدرال، کلاس تجربه کانادایی و غیره) در کانادا به صورت دائمی دریافت کنند. این سیستم، واجد شرایط بودن نامزدهای بالقوه را ارزیابی می کند و نمره خاصی را ارائه می دهد که باید حداقل امتیاز هر یک از اکسپرس ورودی را برآورده کند. به محض اینکه کاندید دارای نمره ی مشابه یا بالاتر از آخرین تساوی باشد، او واجد شرایط خواهد بود و برای اقامت دائم اقامت دائم درخواست خواهد کرد. این سیستم ۹۰ روز برای تهیه اسناد و آپلود به حساب آنلاین ارائه می دهد. زمان پردازش برای ورود اکسپرس حداقل ۶ ماه طول می کشد، بستگی به جریان پس از ارسال کامل درخواست.

ویزای دانشجویی ویزای دانشجویی (خدمات مهاجرت)سیستم آموزشی کانادا راه قابل اعتماد و آسان برای مهاجرت به کانادا است. برای شروع دریافت ویزای دانشجویی، شما باید یک موسسه آموزشی تعیین شده پس از یک دوره متوسطه انتخاب کنید و در یک برنامه دیپلم، کارشناسی یا کارشناسی ارشد ثبت نام کنید. پس از فارغ التحصیلی، باید مجوز کار تحصیلات تکمیلی خود را دریافت کنید که بستگی به کالج و دوره تحصیلی شما دارد. اگر حداقل ۱ سال تحصیل میکنید، ممکن است یک یا دو سال مجوز کار باز کنید، با این حال، زمانی که شما از دوره ۲-۴ ساله تحصیلی فارغ التحصیل می شوید، اجازه کار ۳ ساله خواهید گرفت. در طول این مدت، شما باید یک کارفرمای قابل اعتماد را پیدا کنید و موقعیت شرکت NOC واجد شرایط را در شرکت داشته باشید. پس از ۱ سال کار برای کارفرمای شما، شما برای اقامت دائم در کانادا شرایط واجد شرایط خواهید داشت.

  • Write icon Text Here

Phasellus ex lorem, sollicitudin a placerat nec, pharetra ac sapien. Maecenas venenatis, ex eu condimentum pharetra, leo risus mattis arcu, at ullamcorper mi nisi ac lacus. Fusce felis nunc, malesuada sit amet justo vitae, cursus pretium justo.

Duis malesuada, diam vel posuere efficitur, odio elit pretium velit, id tincidunt arcu odio sit amet erat. Nulla maximus nulla eget nunc gravida, tincidunt mollis libero pharetra.

Students Visa Eligibility

Maecenas id leo efficitur, ultrices odio nec, vulputate sem. Donec porta sed arcu nec ultricies. Duis ex elit, vulputate et efficitur nec, condimentum in risus.

Fusce non mi at nisl laoreet pretium. Nulla ut elementum sapien, a pulvinar augue. Sed semper sed tellus in ultrices. Nam hendrerit elit vel urna fermentum congue. Aenean varius euismod quam sed ultrices. Duis ac magna turpis.

Students Visa Benefits

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Etiam congue libero in lacus tempor, non placerat eros gravida.
  • Integer sit amet metus finibus, porta ex eu, viverra dolor.
  • Aliquam porta massa quis eros feugiat venenatis.

How to Apply

۱

Vivamus commodo elementum puruis auctor purus dui, in elementum erat lobortid hendrerit tortor vitae metus laoreet mas at mi felis.

۲

Nulla vel tortor luctus, tempus ex convallis, maximus lib d ferm sim entum, purus in ultricies hendreto curs elerisque sem leo in diam.

۳

Maecenas id leo efficitu ltrices odio ne ulputate seonec porta sed arcu nec ultricuis ex e ulputate et efficitur nec, condimentum in risus.

Free Immigration Assessment

Find out your options for visa by completing a free online assessment.

"Fusce non mi at nisl laoreet pretiumulla ut elementum sapien, a pulvinar augueed semper sed tellus in ultrices am simply dummy content hendrerit elit vel urna fermentum congue."

DUSTIN A. MORGAN

( Canada Students Visa )